Kwaliteitscertificaten

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Bolk is gecertificeerd volgens de ISO-normen. Maar omdat we in vergelijking met de markt hiermee rijkelijk laat zijn zullen we hier niet mee gaan pronken. Échte kwaliteit leveren vonden we altijd belangrijker dan een certificaat aan de muur en dat blijft ook zo.

Maar gaandeweg hebben we ontdekt dat het goed is om afspraken en procedures te hebben en er ook voor te zorgen dat de toepassing hiervan wordt beoordeeld door een neutrale partij. En omdat ISO-9001 een voorwaarde is voor certificering van onze ARBO- en milieuzorgsystemen (ISO 18001 en 14001) hebben we besloten om deze stap te zetten.

Bolk is een platte organisatie die veel vrijheid geeft aan haar vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Niemand kan een planner die midden in de markt staat vertellen hoe hij moet calculeren en geen handboek kan een praktijk-ervaren chauffeur iets zinnigs bijbrengen over het rijden met 5 meter breed of 60 meter lang of juist in een binnenstad met fietsers, paaltjes en laaghangende luifels.

De vrijheid van handelen en het toepassen van ervaring en gezond verstand zorgen er voor dat we ons werk goed, soepel en probleemloos uitvoeren. Daar zal dan ook niets aan veranderen. Maar op het gebied van registratie, vastleggen van afspraken en meer duidelijkheid tussen bedrijf, klanten en medewerkers kan nog wel het nodige worden verbeterd.

We hopen hiermee het goede van Bolk te behouden en het minder goede te verbeteren. En we hopen natuurlijk dat u daarvan de effecten zult merken. Graag horen wij uw mening -positief of niet- via info@bolk.nl of rechtstreeks.

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

vraag vrijblijvend een offerte aan