SAMEN VOORUIT

Bolk Transport verlegt grenzen. Bijzonder transport, logistiek en distributie. Geen uitdaging is te groot. Op innovatieve en duurzame wijze. Persoonlijk, flexibel en vakkundig. Door goede samenwerkingen en partnerschappen in heel Europa leveren onze mensen kwaliteit zonder compromissen. Bolk Transport: exceptioneel goed. Al meer dan 80 jaar.

Highlights

BreakBulk

Waarom Bolk?

Veelzijdig internationaal transport

De mogelijkheden van Bolk Transport zijn baanbrekend en veelzijdig, maar bovenal ook grensverleggend. Internationaal transport is onze specialisatie. Wij zijn dagelijks voor u op weg in heel Europa!

Transport

Kwaliteit zonder compromissen

De juiste faciliteiten voor een veilig en goed transport zijn cruciaal. Voor u als klant en voor onze ‘Bolk-mensen’. Maar natuurlijk ook voor alle medeweggebruikers. Dat is wat wij bedoelen met ‘kwaliteit zonder compromissen’.

De beste kwaliteit

Ervaren, betrokken, flexibel, vakkundig, duurzaam & innovatief

Wij werken met perfect onderhouden materieel én - zeker zo belangrijk - met uiterst betrokken en ervaren chauffeurs. Chauffeurs met passie voor hun vak en voor ons bedrijf.

Onze historie

Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen én sterke relaties

Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Europa bieden wij u de juiste oplossing voor uw transportuitdaging.

Samenwerking