Bolk Warehouse

Bolk: meer dan transport. En dat blijkt. Bolk biedt in Hengelo het warehouse direct op het terrein van Combi Terminal Twente (CTT) en in Almelo direct naast het terrein van CTT. Deze opslagfaciliteit maakt extra vervoer overbodig, geeft toegang tot extra diensten én de beveiliging en toegang vormen één geheel (gesloten keten). Misschien ook ideaal voor uw vervoersvraagstuk?

Lees meer

Op- en overslag

Bolk is specialist in de op- en overslag van alle mogelijke goederen, machines en constructies. Onze heftrucks hebben een capaciteit van 2 tot maar liefst 44 ton. Veilig, snel en vertrouwd voor al uw lading.

Lees meer

Container overslag

Bolk Container Transport werkt nauw samen met Combi Terminal Twente. Door de juiste infrastructuur, certificering en vergaande automatisering is een soepele logistiek gewaarborgd.

Lees meer

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

vraag vrijblijvend een offerte aan