Bolk Warehouse

Meer dan transport

Bolk Transport heeft al uiteenlopende logistieke vraagstukken vormgegeven. Voorbeelden zijn de overname van eigen vervoer en planning, rechtstreeks klantencontact, een combinatie van transport met op- en overslag, verhuur van logistieke ruimte en natuurlijk de combinatie van conventioneel vervoer en containervervoer. Dit bespaart kosten en stroomlijnt processen.
Bolk is een betrouwbare en innovatieve partner. Altijd geïnteresseerd in het ontwikkelen van logistieke dienstverlening rondom ieder vervoersvraagstuk.

Nieuwe ontwikkelingen

CTT en Bolk zetten nog een stap verder met het public warehouse van 7.000 m2 direct naast de terminal. Een bijkomend voordeel hiervan is de gesloten keten: de beveiliging en toegang vormen één geheel. Het warehouse heeft een AEO vergunning. De unieke locatie van het warehouse bij de Combi Terminal Twente geeft bovendien toegang tot extra diensten zoals gasmeten, ventileren en tussenopslag van beladen containers. Hengelo biedt een snelle en betrouwbare verbinding naar het Europese achterland, ingevuld op principes van duurzaamheid en veiligheid.

vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

vraag vrijblijvend een offerte aan