Internationaal transport

Onze mogelijkheden zijn veelzijdig en grensverleggend. Internationaal transport is onze specialisatie. Wij zijn dagelijks voor u op weg in heel Europa!

Lees verder:

Lees meer

Open transport

Wij bieden een grote variëteit aan transportmogelijkheden voor open vervoer.

Lees meer

Exceptioneel transport

Bolk Transport organiseert de meest uitzonderlijke transportprojecten op uiterst efficiënte wijze. Van windmolens tot grote opslagtanks. Zwaar transport. Door heel Europa. Over weg en water. Altijd de juiste oplossing.

Lees meer

Begeleiding en ontheffing

Wij voldoen aan alle wettelijke eisen voor de begeleiding van exceptioneel transport en verloopt uw transport altijd soepel en efficiënt.

Lees meer

Huiftransport

Conventioneel vervoer, tautliner, mega trailer: met onze vloot van 95 huiftrailers vervoeren wij allerhande goederen door heel Europa.

Lees meer

Container transport

Bolk Transport verzorgt dagelijks containertransporten als huisvervoerder voor Combi Terminal Twente in Hengelo, Oost-Nederland. Met meer dan 100 container opleggers. Flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig.

Lees meer

Distributie vervoer

Bolk Tank/Distributie verzorgt de distributie voor grote opdrachtgevers zoals Heineken. Maximale efficiency tegen minimale kosten. Contracten op maat, Ook iets voor u?

Lees meer

Ook een groot project?

Van exceptioneel transport, op- en overslag tot huiftransport. Bolk Transport bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 150 ton over de weg. Of over het water. Op uiterst efficiënte wijze. Door heel Europa. Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

vraag vrijblijvend een offerte aan